28.5.2019 Valmistun. Mitä sitten? -tapahtuma opiskelijoille

28.5.2019 Valmistun. Mitä sitten? -tapahtuma opiskelijoille

Valmistun. Mitä sitten? – tapahtuma järjestetään POKEn Piilolantien yksikön auditoriossa 28.5.2019 klo 9.00-10.30. Tapahtuman tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoa yrittäjyydestä uravaihtoehtona ja tuoda tarinoita yrittäjän arjesta lähelle opiskelijoita.  Samalla kerrotaan Äänekosken kaupungin palveluista valmistuvalle opiskelijalle ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Tapahtumassa vierailee paikallisia yrittäjiä kertomassa omasta polusta yrittäjäksi. Äänekosken kaupungin yritysneuvoja antaa käytännönläheisiä vinkkejä alkavalle yrittäjälle tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. Kaupungin työllisyyspalvelut esittäytyvät ja opiskelijat saavat tietoa ÄäneHub toiminnasta.

Ohjelma:

Klo 9.00 tilaisuuden avaus /Marja Heinistö, ÄäneHub

Valmistun. Mitä sitten? / Oona Laiho, Äänekosken kaupungin työelämävalmennusyksikkö

Miten minusta tuli yrittäjä? Millaista yrittäjänä toimiminen on? yrittäjävieraana Aleksi Pölkki /Valokaapeliasennus A. Pölkki ja Kalle Halminen /Ääne-Pelti Oy

Top 5 vinkkiä oman yrityksen perustamiseen, Esa Lehmonen /Äänekosken kaupungin yritysneuvonta

Klo 10.30 tapahtuma päättyy.  (Tapahtuman jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella ja sopia tapaamisia Äänekosken kaupungin työllisyys-  ja yritysneuvojien kanssa.)

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki POKEn opiskelijat. Lisätietoja ja opiskelijaryhmien ilmoittautumiset Marja p. 040 651 2599 tai marja@aanehub.fi. Tervetuloa!