5.11.2019 Kriisitilannejohtaminen ja kriisiviestintä haltuun

5.11.2019 Kriisitilannejohtaminen ja kriisiviestintä haltuun

Kriisitilannejohtaminen ja kriisiviestintä haltuun -keskustelutilaisuus järjestetään tiistaina 5.11.2019 klo 14.00-16.00, ÄäneHubilla (POKE, G-rakennus Työelämäpalvelut, Piilonlatie 17,  Äänekoski). Keskustelutilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Incident Management Solutions Finland Oy järjestää mahdollisuuden tutustua ajankohtaisiin, kriiseihin liittyviin aiheisiin. Tervetuloa päivittämään osaamistasi kriisitilannejohtamisesta ja kriisiviestinnästä.

Erilaiset kriisit tulevat yllätyksenä, keskeyttävät arjen työt ja tuovat mukanaan negatiivisia vaikutuksia joskus pitkäksi ajaksi. Toiminnan jatkuvuuden kannalta on tärkeää, että kriiseihin varaudutaan ennakolta. Kriisitilanteessa ei enää voi luoda suunnitelmia tyhjästä eikä testata toimenpiteitä. Kriisi- ja häiriötilasta toipuminen on lopulta aina tehtävä organisaation omin toimenpitein.

Tilaisuudessa puhuvat Incident Management Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Kilpinen ja kriisiviestinnän asiantuntija, VTT ja KTM Maarit Pedak.

Marko Kilpinen on turvallisuusalan ammattilainen ja IMS Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja. Hänellä on laaja kokemus turvallisuusalalta mm.  häiriötilanteiden tilannejohtamisesta, viranomaistoiminnasta, valmius- ja turvallisuuskulttuurin rakentamisesta. Koulutuksessa Marko Kilpinen avaa yrityksen tai organisaation valmiussuunnittelua turvallisuusjohtamisen ja kulttuurin rakentamisen näkökulmasta. Puheenvuorossaan hän kertoo käytännön esimerkkien kautta hyviä käytänteitä kriisitilannejohtamiseen ja turvallisuusjohtamiseen. Lisätietoja: https://www.imsolutions.fi/

Maarit Pedak on kriisiviestinnästä väitellyt valtiotieteen tohtori ja johtamisen kauppatieteiden maisteri. Hän toimii tutkijana Helsingin yliopistossa. Maarit Pedak kouluttaa jatkuvasti erilaisia organisaatioita ja yhteisöjä organisaatioviestinnän aiheista kuten kriisi- ja riskiviestintä, strategian- ja johtamisviestintä sekä sosiaalisen median välineiden hyödyntämisessä julkishallinnossa. Lisäksi hän konsultoi julkishallinnon toimijoita viestintäsuunnitelmien päivittämisestä vastaamaan digitaalisen viestintäympäristön vaatimuksia. Väitöskirjassaan (Pedak 2018) hän vahvistaa, että kriisitilanteissa viranomaisyhteistyö on viestintää. Lisätietoja:

https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/talous-yhteiskunta/kriisitilanteessa-viranomaisyhteistyo-on-viestintaa

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ja keskustelemaan organisaatiosi kannalta tärkeistä kriiseihin liittyvistä teemoista 3.11.2019 mennessä:

marja@aanehub.fi / p. 040 651 25 99

Iltapäivän tietoisku on suunnattu kuntaorganisaatiolle, oppilaitoksille ja yrityksille sekä turvallisuusjohtamisen kanssa työskenteleville esimerkiksi johtajille, koulutuspäälliköille, turvallisuuspäälliköille, hallintojohtajille ja työsuojelupäälliköille.

 

Lämpimästi tervetuloa!