9.10.2019 Vuosi Yrittäjänä -ohjelmakoulutus opettajille

9.10.2019 Vuosi Yrittäjänä -ohjelmakoulutus opettajille

Tervetuloa opettajille suunnattuun Vuosi Yrittäjänä -ohjelmakoulutukseen keskiviikkona 9.10.2019 klo 14.00-16.00 ÄäneHubille (ÄäneHub/ POKE Työelämäpalvelut, Piilolantie 17, 44100 Äänekoski). Koulutuksen tavoitteena on tutustua ja syventää osaamista Nuori Yrittäjyys ry:n oppilaitoksille tarjoamasta Vuosi Yrittäjänä -ohjelmasta.

Nuori Yrittäjyys ry auttaa kouluja toteuttamaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opetusta opinto-ohjelmiemme kautta. Tavoitteenamme on itseensä uskovat ja osaavat nuoret, jotka osallistuvat aktiivisesti yhteiskunnan rakentamiseen ja huolehtivat vastuullisesti omasta taloudestaan.

Vuosi yrittäjänä -ohjelma on teorian ja käytännön yhdistävä työkalu yrittäjyyden taitojen, osaamisen ja asenteen opettamiseen ja oppimiseen. Ohjelmassa osallistujat perustavat yksin tai ryhmässä oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen, jota he pyörittävät lukukauden, lukuvuoden, kalenterivuoden tai 12 kuukauden ajan.

Maksuttomassa ja kaikille toisen asteen ja perusopetuksen opettajille suunnatussa koulutuksessa opettajat saavat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä opetukseen sekä pääsevät syventymään materiaaleihin. Jaamme nuorten innostavia tarinoita ja opettajien parhaita kokemuksia ohjelman parista.

Lisätietoa ohjelmasta ennakkoon: https://vuosiyrittajana.fi/ohjelma/

Ilmoittaudu mukaan 4.10.2019 mennessä täyttämällä Google Forms lomake:

https://forms.gle/DDYwBYnUA5B6UkGb7 

 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Lisätietoja:

Marja Heinistö

marja@aanehub.fi/ p.040 651 2599