Palvelut

ÄäneHubilla edistetään yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Se on uusi lisäpalvelu kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää ÄäneHubilla tilaisuuksia, yritysklinikoita ja asiakastapaamisia jatkossa. ÄäneHubilta saat myös tietoa POKEn yritys- ja työelämäpalveluista.

ÄäneHub tilat ovat avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

 

ÄäneHubilla on yhteensä 17 työskentelypistettä, aulatila ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Tilat

Karstu

Karstu on viihtyisä avokonttoritila. Tilassa on 12 työpistettä. Säilytyslokerot tilan käyttäjille.

Työhuoneet 1 ja 2

Työhuoneet 1 ja 2 ovat pienempiä huoneita rauhallisempaan työskentelyyn tai puhelintyöskentelyä varten. Pienemmissä tiloissa on 2 työpistettä/huone. Työskentelypisteitä ei tällä hetkellä varata ennakkoon. Ota oma kannettava tietokone mukaan ja tule töihin.

Neuvottelutilat Järvi ja Koski

Neuvottelutilat Järvi ja Koski sopivat asiakastapaamisiin ja palavereihin. Neuvottelutiloihin mahtuu max. 10 hlö. Tiloissa on kannettava tietokone, videotykki ja fläppitaulu. Neuvottelutilat varataan ennakkoon osoitteesta hello@aanehub.fi

Aula

Aula on ÄäneHubin työyhteisön olohuone ja taukotila. Aulatilasta löytyvät keittiötilat kahvinkeittoon, eväiden säilytykseen ja lämmitykseen. Avoimessa aulatilassa järjestetään tapahtumia ja tavataan ÄäneuHubin työkavereita!

Mikäli haluat tilata tarjoiltavia kokoukseen tai tapahtumaasi ota yhteyttä POKEn Piilolantien ruokalaan ruokala.piilola@poke.fi.

2019

ÄäneHubin toimintaa kehitetään vuoden 2019 aikana yhdessä asiakkaiden, tilan käyttäjien ja verkostotoimijoiden kanssa, joten toimintatavat voivat muuttua käyttäjien tarpeiden mukaan vuoden aikana.

ÄäneHub toiminnan mahdollistaa Keski-Suomen liiton kehittämishanke, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto ja Äänekosken kaupunki. Vuoden 2019 aikana suunnitellaan yhdessä ÄäneHubin käyttäjien ja kumppaniorganisaatioiden kanssa toimintamallia, jonka avulla ÄäneHubista tulee pysyvää toimintaa Äänekoskella.
Kehittämishankkeen kokemusten perusteella rakennetaan SeutuHub toimintamalli, joka madaltaa kynnystä aloittaa yhteisöllistä työtilatoimintaa myös muissa Keski-Suomen kunnissa.

Kiinnostuitko?

Jätä viesti, olemme sinuun yhteydessä pian!