Palvelut

ÄäneHubilla edistetään yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Se on uusi lisäpalvelu kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää ÄäneHubilla tilaisuuksia, yritysklinikoita ja asiakastapaamisia.  Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät ÄäneHubin facebook-sivuilta sekä Business Äänekosken tapahtumista.  ÄäneHubilta löydät yritysneuvojan sekä lisäksi saat myös tietoa POKEn yritys- ja työelämäpalveluista.

ÄäneHub tilat ovat avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

 

 

 

ÄäneHubilla on yhteensä 17 työskentelypistettä sekä aulatila työskentely- ja kahvinkeittomahdollisuuksineen ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Voit kurkata videoomme tästä

Tilat

Karstu

Karstu on viihtyisä avokonttoritila. Tilassa on 12 työpistettä, käytössäsi on nettiyhteys, tulostin sekä  lukittavat säilytyslokerot. Osassa työpisteitä on sähköiset työpöydät, erillisiä näyttöjä, telakka-asema sekä videotykki.

Työhuoneet 1 ja 2

Työhuoneet 1 ja 2 ovat pienempiä huoneita rauhallisempaan työskentelyyn tai puhelintyöskentelyä varten. Pienemmissä tiloissa on 2 työpistettä/huone. Työskentelypisteitä ei tällä hetkellä varata ennakkoon. Ota oma kannettava tietokone mukaan ja tule töihin.

Neuvottelutilat Järvi ja Koski

Neuvottelutilat Järvi ja Koski sopivat asiakastapaamisiin ja palavereihin. Neuvottelutiloihin mahtuu max. 10 hlö. Tiloissa on kannettava tietokone, videotykki ja fläppitaulu. Neuvottelutilat varataan ennakkoon osoitteesta hello@aanehub.fi

Aula

Aulan ryhmätyö- ja avoin ideointitila on ÄäneHubin työyhteisön olohuone. Tilassa on äänieristettyjä sohvalooseja latauspisteineen.  Aulatilasta löytyvät keittiötilat kahvinkeittoon, eväiden säilytykseen ja lämmitykseen.  Tilassa on  mukava tavata ÄäneHubin työkavereita!

 

 

Lounaalle / kokoustarjoilut

Poken campuksella on mahdollista ruokailla opiskelijoiden ruokalassa.

Kahvitaukoon ja pikkusuolaiseen suosittelemme Kahvila Namista.

Opetusravintola Oppikokki on mainio paikka lounastaa, tarkista aukioloajat täältä.

Mikäli haluat tilata tarjoiltavia kokoukseen tai tapahtumaasi ota yhteyttä POKEn Piilolantien ruokalaan ruokalapiilola@poke.fi.

Kiinnostuitko?

Jätä viesti, olemme sinuun yhteydessä pian!