Palvelut

ÄäneHubilla edistetään yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Se on uusi lisäpalvelu kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää ÄäneHubilla tilaisuuksia, yritysklinikoita ja asiakastapaamisia ÄäneHubin kanssa.   Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät ÄäneHubin facebook-sivuilta.  ÄäneHubilta löydät yritysneuvojan sekä lisäksi saat myös tietoa POKEn yritys- ja työelämäpalveluista.

ÄäneHub tilat ovat avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

 

ÄäneHubilla on yhteensä 17 työskentelypistettä sekä aulatila työskentely- ja kahvinkeittomahdollisuuksineen ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Tilat

Karstu

Karstu on viihtyisä avokonttoritila. Tilassa on 12 työpistettä, käytössäsi on nettiyhteys, tulostin sekä  lukittavat säilytyslokerot. Osassa työpisteitä on sähköiset työpöydät, erillisiä näyttöjä, telakka-asema sekä videotykki.

Työhuoneet 1 ja 2

Työhuoneet 1 ja 2 ovat pienempiä huoneita rauhallisempaan työskentelyyn tai puhelintyöskentelyä varten. Pienemmissä tiloissa on 2 työpistettä/huone. Työskentelypisteitä ei tällä hetkellä varata ennakkoon. Ota oma kannettava tietokone mukaan ja tule töihin.

Neuvottelutilat Järvi ja Koski

Neuvottelutilat Järvi ja Koski sopivat asiakastapaamisiin ja palavereihin. Neuvottelutiloihin mahtuu max. 10 hlö. Tiloissa on kannettava tietokone, videotykki ja fläppitaulu. Neuvottelutilat varataan ennakkoon osoitteesta hello@aanehub.fi

Aula

Aulan ryhmätyö- ja avoin ideointitila on ÄäneHubin työyhteisön olohuone. Tilassa on äänieristettyjä sohvalooseja latauspisteineen.  Aulatilasta löytyvät keittiötilat kahvinkeittoon, eväiden säilytykseen ja lämmitykseen.  Tilassa on  mukava tavata ÄäneHubin työkavereita!

 

 

Lounaalle / kokoustarjoilut

Poken campuksella on mahdollista ruokailla opiskelijoiden ruokalassa.

Kahvitaukoon ja pikkusuolaiseen suosittelemme Kahvila Namista.

Opetusravintola Oppikokki on mainio paikka lounastaa, tarkista aukioloajat täältä.

Mikäli haluat tilata tarjoiltavia kokoukseen tai tapahtumaasi ota yhteyttä POKEn Piilolantien ruokalaan ruokala.piilola@poke.fi.

2019-2020

ÄäneHubin toimintaa kehitetään 2019-2020 aikana yhdessä asiakkaiden, tilan käyttäjien ja verkostotoimijoiden kanssa, joten toimintatavat voivat muuttua käyttäjien tarpeiden mukaan tänä aikana.

ÄäneHub toiminnan mahdollistaa Keski-Suomen liiton kehittämishanke, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto ja Äänekosken kaupunki. Vuosien 2019-2020 aikana suunnitellaan yhdessä ÄäneHubin käyttäjien ja kumppaniorganisaatioiden kanssa toimintamallia, jonka avulla ÄäneHubista tulee pysyvää toimintaa Äänekoskella.
Kehittämishankkeen kokemusten perusteella rakennetaan SeutuHub toimintamalli, joka madaltaa kynnystä aloittaa yhteisöllistä työtilatoimintaa myös muissa Keski-Suomen kunnissa.

Kiinnostuitko?

Jätä viesti, olemme sinuun yhteydessä pian!