Tervetuloa töihin ÄäneHubille

Tervetuloa töihin ÄäneHubille

Yhteisöllinen työtila on paikka verkostoitua, tuumailla yhteistyöprojekteja ja tehdä omia töitä. ÄäneHubin tavoitteena on edistää yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Yhteisöllinen työtila on yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, etätyötä tekeville ja opiskelijoille tarkoitettu työtila Äänekoskella.

ÄäneHub toimii Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Piilolantie 17 tiloissa. ÄäneHubilla on erilaisiin työtehtäviin sopivia tiloja: olohuone aulassa rentoihin keskusteluihin, avokonttoritilaa tietokonetyöskentelyyn, kaksi pienempää työtilaa verkkotapaamisia tai puheluita varten ja neuvottelutiloja palavereiden järjestämiseen. ÄäneHubilla järjestetään erilaisia tapahtumia, lyhytkoulutuksia ja infotilaisuuksia. Hubin tilat ovat käyttäjille maksuttomia vuoden 2019 kehittämishankkeen aikana. ÄäneHub toiminnan mahdollistaa Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken kaupunki ja Keski-Suomen liitto.

Hyvä fiilis syntyy ihmisistä!

Aloitin helmikuun lopussa yhteisömanagerina ÄäneHubilla. Muistan, kun ensimmäisenä työpäivänä katselin Piilolantiellä suurta punatiilistä rakennusta. Sen ovessa luki POKE, Työelämäpalvelut. Ovessa oli myös uusi Ähub-logo. Siinä se nyt oli minun uusi työpaikka ja kiinnostava kehittämisprojekti. Minua jännitti hieman (niinkuin aina uuden äärellä). Ovea avatessani mietin, että haluan tuoda mukanani tilaan positiivista fiilistä ja läsnäoloa olipa vastassa mitätahansa… Sisällä näytti inspiroivalta. Edellisellä viikolla tehty Muotoilutoimisto Nuanin suunnitelman mukainen tilaremontti oli onnistunut. Kuitenkin vielä isomman vaikutuksen minuun tekivät ihmiset, tulevat työkaverit, jotka lämpimästi toivottivat minut tervetulleeksi töihin POKElle ja ÄäneHubiin.

Toisella työviikollani mukavien työkavereideni määrä tuplaantui tavatessani Äänekosken kaupungin elinvoimayksikön tiimin kanssa. Kaupungin näkökulmasta ÄäneHub uusi kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. ÄäneHub toiminta on toimivien tilojen lisäksi yhteistyötä, yhdessä oppimista ja uusien ideoiden virittelyä. Parhaat innovaatiot syntyvät eri alojen osaajien kohtaamisissa. ÄäneHubin luona sijaitsee POKEn DigiLab. Huone, jossa AR, VR, 3D tulostimet kohtaavat opetusalan ammattilaisten kanssa. Oletko ikinä miettinyt: miten uusi teknologia voisi kasvattaa sinun liiketoimintaasi tai tehdä ideoita näkyväksi?

Kukaan ei vielä tiedä millaiseksi Hubin toiminta muotoutuu vuoden aikana, koska sitä kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa. Yhteisömanagerina lupaan tehdä parhaani. Kutsua ihmisiä mukaan ÄäneHubiin ja auttaa käyttäjiä ratkaisemaan vastaantulevia haasteita olipa kyseessä tilat tai joku muu asia. Haluan rakentaa jotain uutta ja pysyvää Äänekoskelle, järjestää kiinnostavia minikoulutuksia ja hauskoja verkostoitumistilaisuuksia. Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi töihin ÄäneHubille!

Aurinkoa kevääseen!

Marja

Marja Heinistö toimii ÄäneHubilla yhteisömanagerina.
Marjan tavoitat sähköpostilla: marja@aanehub.fi
Puhelimitse: 040 651 2599
LinkedIN: https://fi.linkedin.com/in/marjaheinisto
Twitter: @MarjaHeinisto